.:: Herk-de-Stad tegen hagelkanonnen ::. Rotating Header Image

Video : hagelkanon houdt hagel niet tegen in Herk-de-Stad

httpv://www.youtube.com/watch?v=LeK6hUx4W0U&feature=player_embedded#at=30

Hierop reageren click dan hier?

 

 

3 Comments

  1. Bert says:

    Op Pukkelpop 4 doden en enorme chaos dankzij de storm. Naart schijnt hebben daar ook boeren zitten schieten voor de storm begon en het is nu bewezen dat de wolken dan samengeperst worden en op een andere plaats dan hun velden terechtkomt. Het kan misschien geen directe aanleiding tot de storm boven Pukkelpop zijn maar dat kanongeschiet van die boeren zal er zeker aan meegeholpen hebben. Met de hark door hun strot zou ik zeggen!

  2. Wouter Beheydt says:

    Jammer voor degenen die schade leden maar hiermee lijkt me toch ten overvloede bewezen dat de hagelkanonnen niet werken en slechts overlast veroorzaken. Trekken de geachte dames en heren politici hier nu hun conclusies uit ? Of zullen ze zich laten wijsmaken dat er niet voldoende hagelkanonnen stonden, dat ze niet lang genoeg op voorhand geschoten hebben of dat het zonder hagelkanonnen nog erger zou geweest zijn ?

  3. Wouter Beheydt says:

    Net weer een lekker hagelbuitje gehad. En de kanonnen maar schieten als bij de slag om Stalingrad. Wanneer zullen de boeren eens snappen dat die dingen niet werken en dat ze gewoon door gladde verkopers bedrogen zijn ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook